© Synthesis Incorporated 2019

  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • LinkedIn - White Circle

Stone Hall: Student Laboratory

Client: Purdue University

Synthesis Incorporated created an open concept lab in the former basement office space of Stone Hall on the West Lafayette campus. Dedicated to the Department of Nutritional Science, this lab will enable faculty and staff to pursue their research and further distinguish the Department as a vital contributor of research linking nutrition to disease prevention. The design of the lab includes space for wet chemistry research and equipment as well as a dedicated space for Tissue Culture Research.

PROJECT HIGHLIGHTS:

  • Open concept lab allows for multiple faculty and staff to work collaboratively and share resources

  • High performance fume hood meets or exceeds Purdue University’s sustainability goals

  • Wood casework and Phenolic resin tops provide a durable and long lasting lab